Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Uluslararası yardım işaretiyle gündeme gelmişti. Sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,237
Uluslararası yardım işaretiyle gündeme gelmişti. Sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Tokat'ta girdiği büfede uluslararası yardım işaretini yapmasıyla gündeme gelen kadın, işletmecinin hareketi anlamamasıyla 2 saat sonra öldürülmüştü. Görülen kartar duruşmasında zanlı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Tokat'ta yaşanan olayda motosiklet kazası ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler H.Y ile Mustafa Koç'u yaralı olarak bulmuştu.

Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yapılan incelemelerde Yalman'ın vücudunda kazaya bağlı olmayan darp izleri tespit edilerek, 400 metre mesafede bulunan kanlı taşlardaki kan örneklerinin Y.'ye ait olduğu anlaşılmıştı.

Cinayet davasına dönüşen soruşturmada, kadının ölümünden dakikalar önce bir büfede uluslararası yardım işareti yaptığı öğrenilmişti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI VERİLDİ

Tokat 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ""Kadına karşı kasten öldürme" davasının bugün görülen dördüncü duruşmasında karar verildi.

Sanık Mustafa Koç ile birlikte tutuksuz yargılanan Ö.S., N.K., F.S., M.S., K.T., H.S. ve M.S., taraf avukatları ve maktulenin yakınları duruşmaya katıldı.

Tutuklu yargılanan Mustafa Koç, “Kadına karşı kasten öldürme" suçundan indirim uygulanmayarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuksuz yargılanan 7 sanık için de beraat kararı verildi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar