Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor All Star'a veda eden isim

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,819
Survivor'da kim elendi? İşte Survivor All Star'a veda eden isim

Survivor All Star'da bir eleme gecesi daha sona erdi. Potada yer alan haftanın eleme adayları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı, gün sonunda Survivor'a veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor 8 Mayıs tarihli bölümünde kim elendi?

JwMq4aFXL0C2RA9pGJqdrg.jpg

Survivor All Star'ın 8 Mayıs tarihli bölümünde kıyasıya bir rekabet yaşandı, potaya kalan isimlerden biri adaya veda etti. Eleme potasında yer alan, Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan eleme düellosunda karşı karşıya geldi.
recm5-Udaka6-UleyHYfwg.jpg

Kıran kırana geçen eleme gecesinde, bir yarışmacı Survivor şampiyonluğuna ve hayallerine veda etti. Elenen isim ardından yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Peki, Survivor'da kim elendi?
6K_qBYYNCkKenHbQu3mdFg.jpg

Survivor'da eleme düellosu finali Yunus Emre ve Furkan arasında yaşandı. Final düellosunun galibi Yunus Emre oldu.
DHdWSYoFtUaRoUdM-i3dyw.jpg

Yunus Emre, Furkan'ı 5-1'lik skorla geçerek adada kaldı. Eleme düellosunu kaybeden Furkan ise bu hafta elenen yarışmacı oldu.
VPv_rsikV0yWeusozQP-wQ.jpg

Furkan eleme ardından yaptığı açıklamada; "Şu an tüy gibi hafif hissediyorum. Açıkçası babam, dayım, kız arkadaşım bana kızacaklar. Neden daha fazla mücadele etmedin diye kızacaklar belki de. Ama emin olsunlar gerçekten terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Burası çok yorucu. Çıkacak arkadaşlara da şimdiden söyleyeyim. Normal oynadığımız oyunlara da benzemiyor, atmosfer çok farklı. Hakkım geçtiyse birine yani benden taraf helal olsun. Sizleri çok seviyorum. Hatam olduysa yine kusura bakmayın." ifadelerini kullandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar