Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Raylara atlayan lise öğrencisinin son mesajı ortaya çıktı

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,250
Raylara atlayan lise öğrencisinin son mesajı ortaya çıktı

İstanbul Sarıyer M2 hattı Hacıosman Metro İstasyonu'nda raylara atladığı belirtilen 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Aylin Görgülü hayatını kaybetti.

İstanbul’da M2 hattındaki Hacıosman Metro İstasyonu’nda meydana gelen trajik olayda, 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Aylin Görgülü yaşamını yitirdi.

Olay, saat 16.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ayazağa'da bir lisede öğrenim gören Aylin Görgülü, istasyona geldi. Görgülü metro yaklaştığı sırada raylara atladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekiplerinin kontrollerinde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

“SİZE LAYIK OLMADIM”

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Aylin Görgülü'nün cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisin yaptığı incelemede Görgülü'nün arkadaşına hayatına son vereceğine dair mesaj attığı ortaya çıktı. Görgülü'nün mesajında “Kardeşim ben size layık olmadım” diye yazdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar