Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Proje okulları öğretmen atama sonuçları açıklandı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,940
Proje okulları öğretmen atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı, "2025 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme" sonuçları açıklandı. İşte, sonuç sorgulama ekranı...

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına atama ve görevlendirme sonuçları ilan edildi. MEB'den yapılan açıklamada, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen ataması ve yönetici görevlendirmesine ilişkin başvuru kılavuzunun 5 Şubat'ta yayımlandığı hatırlatıldı. Müdür, müdür yardımcısı olarak görevlendirileceklerin ve öğretmen olarak atanacak adayların 12-17 Şubat'ta elektronik ortamda yaptığı başvuruların sonuçlandığı belirtilen açıklamada, "Ataması gerçekleşen öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri 27 Haziran'dan, yöneticilerin ise 11 Temmuz'dan itibaren yapılacak." bilgisi verildi. PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? Adaylar, proje okulları atama sonuçlarına personel.meb.gov.tr adresi üzerinden sorgulama yapabilecek. PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar