Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

PAÜ yatay geçiş sonuçlarında son durum: PAÜ yatay geçiş sonuçları açıklandı mı?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,851
PAÜ yatay geçiş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Üniversiteler arası geçiş yapmak isteyen binlerce öğrenci, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) 2025 yılı yatay geçiş başvuru sonuçlarına odaklandı. Akademik takvime göre PAÜ, yatay geçiş sonuçları ağustos ayının ilk haftasında ilan edilecek. Peki, PAÜ yatay geçiş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Eq4HFxrEukCuqmZuSH3BdA.jpg

2025-2026 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi, Kurumlararası ve Yurt Dışı yatay geçiş Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ) başvuruları 21 Temmuz - 25 Temmuz 2025 tarihlerinde alınmıştı. Başvuru sürecini geride bırakan adayların gündeminde sonuçlar var.
wMEUEOthbUa4-Vn_bThvzg.jpg

2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Takvimi" doğrultusunda PAÜ yatay geçiş sonuçları 1 Ağustos 2025 tarihinde duyurulacak.
0W8dp1rf_ES0Dzv67KuaqQ.jpg

Başvurular, Pamukkale Üniversitesi Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönerge hükümlerine göre değerlendirilir.
U5dtN91v2Ue-Tv7WxxDopQ.jpg

Önlisans/lisans programlarına (kurumlararası) yatay geçiş başvurusunda bulunacak olan yabancı uyruklu öğrencilerin, yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesinde öğrencinin programa kayıt olduğu yıldaki programın ÖSYM/YKS minimum puanı (Genel yerleştirme en küçük puan) YKS puanı olarak kabul edilecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar