Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

ÖZYES 2025 sonuçları açıklandı (ÖSYM ÖZYES sonuç sorgulama)

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,819
ÖZYES sonuç sorgulama: ÖZYES 2025 sonuçları açıklandı

2025-YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sınav sonuçları açıklandı. Adaylar 2025 ÖZYES sonuçlarına online platform üzerinden ulaşabilecek.

me6zesD-NEa-RhmYq4t2eA.jpg

2025-YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, ÖZYES 2025 sonuçlarına ÖSYM’nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.ÖZYES SONUÇLARI SORGULAMA
TtLrPt7X-0isl9t0vbP0lA.jpg

ÖSYM'den yapılan açıklamada; "2025-2026 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla Başkanlığımızca merkezî olarak yapılan 2025 Özel Yetenek Sınavı’nın (2025-ÖZYES) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.Adaylar, sınav sonuçlarına 8 Eylül 2025 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.ÖSYM BAŞKANLIĞI" denildi.
Quf7qtrNzEObHu0ft07TqA.jpg

Üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri, konservatuvarlar, beden eğitimi ve spor yüksekokulları gibi özel yetenek gerektiren bölümlerine öğrenci alımında kullanılır.
PUCVzrMKsEWdiZ4oZdYBCA.jpg

YKS (TYT) puanıyla birlikte değerlendirilir. Yani adayın TYT’den asgari bir puan alması gerekir, ardından ÖZYES’e girerek yetenek puanıyla birlikte yerleştirme yapılır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar