Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Marmaray'daki kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı: Kavganın başlama anını anlattı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,625
Marmaray'daki kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı

Geçen günlerde Marmaray'da meydana gelen tartışmada çocuklarının yanında dövülüp burnu kırılan Deniz E.'nin olay öncesinde tartıştığı Zehra A., ifadesinde kavganın başlama anını anlattı. Olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.

bey3uuD0QU2zHCi0Er3J1g.jpg

Sosyal medya ve kamuoyunda tepkilere neden olan Marmaray'daki kavgaya ilişkin yeni gelişme yaşandı.
fTKZpdNjNkaH-6rR5HPr5Q.jpg

Yer tartışmasının başladığı anlarda Deniz E.'nin (50) genç kadın Zehra A.'ya (19) hakaret ettiği iddia edildi. Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerde, Zehra A.'nın Marmaray'dan ağlayarak indiği anlar yer aldı.
T6jZX7wuO0yFgvZ6rXAoSw.jpg

Deniz E.'nin Marmaray'a binerken tartıştığı Zehra A.'nın emniyette verdiği ifadesinde, "Trene binerken bana 'çekil buradan, niye burada duruyorsun, çocuklarımla geçemiyorum, çocuklarım sıkışsa bunun sorumluluğunu kim alacak' gibi şeyler söyledi ve trene bindi. Ben kendisine 'Ağabey özür dilerim, tren zaten sıkışık, çekilebildiğim kadar çekildim.' dedim. Hemen arkamda, çok yakın mesafeme geçerek kendi kendine konuşmaya devam etti. Başörtümü kastederek hakaret içerikli konuşmalar yapmaması gerektiğini söyledim. Onu teskin etmek için 'Ya sabır, ya selamet' dedim. Bu söz üzerine '20 yaşındaki kız ya sabır ya selamet çekiyor.' diyerek tepki gösterdi." dedi.
JnOFEqjvfUewOYOnLiHSmA.jpg

Kendisine tepki veremediği için ağlamaya başladığını ifade eden Zehra A., "Uzaklaşmaya çalıştım fakat tren kalabalık olduğu için uzaklaşamadım." diye konuştu. Zehra A.'nın , olaydan iki gün sonra polis merkezine giderek Deniz E.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.Şikayet üzerine gözaltına alınan Deniz E., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
MtvFq09oF0er5R8itl_e1A.jpg

Deniz E. ile bir kadın yolcu arasında yer verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında trende bulunan E.D., Deniz E.'yi darbetti. Kavgaya sonradan dahil olan İ.A.'nın da araya girmesiyle arbede büyüdü. Trenin durağa yanaşmasıyla inen taraflar, tartışmaya burada devam etti. Yaşanan olayda korkan çocukları ise duraktaki kadın yolcular sakinleştirmeye çalıştı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar