Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Kubilay Aka'dan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan ile yeni kare

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,620
Kubilay Aka'dan sevgilisiyle yeni paylaşım

Uzun süredir Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşayan Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde saçlarını pembeye boyatmıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisinin ense tıraşını yaptığı anı paylaştı.

ra0pHM44-kixxb_hnGzn7A.jpg

Oyuncu Kubilay Aka, meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile geçtiğimiz Ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı.
QzeQINbmy0aJy0-KhFjIzg.jpg

Birlikteliklerini bu fotoğraf karesiyle ilan eden oyuncu çiftten Kubilay Aka, birkaç gün önce imaj tazeledi.
DWQQIQFSYE2XupKMfUBDog.jpg

Saçlarını pembeye boyatan Aka'nın yeni imajı büyük ilgi gördü. Hafsanur Sancaktutan da sevgilisine "Pamuk şekerim" yorumunda bulunmuştu.
W6Syr3KoCk-3pz-OcbAm2g.jpg

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten Kubilay Aka, sevgilisinin ense tıraşını yaptığı anı takipçileriyle paylaştı.
Ej1gW2sZ_06uGWcjHPBXYQ.jpg

Öte yandan ünlü çift, geçtiğimiz ay da evlilik iddialarıyla gündeme gelmişti. Aka'nın Sancaktutan'a evlilik teklif ettiği ve ünlü oyuncunun 'evet' dediği öne sürülmüştü.
NDESia3W_0uEiabFtaWLFA.jpg

İbrahim Selim’in YouTube programına konuk olan Kubilay Aka, sevgilisiyle tanışma hikayesini "5-6 sene önce bir reklam filminde beraber oynarken tanıştık ama o zaman aramızda hiç böyle bir şey olmadı. Sonra da aynı ajansta olduğumuz için etkinliklerde bir araya geliyorduk. Hiç birbirimize öyle bakmamıştık" diye anlatmıştı.
PYdHgnZQ80yNS0_vmlg6fA.jpg

"Sonra ben öyle bakmış bulundum" diyen Kubilay Aka, "Ben tavladım diyebiliriz. Hiç istemiyordu, uğraştım baya.Üzerime yapışan çapkınlık imajının farkındaydı. Bir korku olabilirdi güven adına ama onları aştık. Son bir senedir birbirimize gayet güzel ifade ediyoruz kendimizi" sözlerini diye noktalamıştı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar