Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

İBB Yükseköğrenim yurt başvuru sonuçları açıklandı: Yurt.ibb.İstanbul sonuç sorgulama

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,819
İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı: İstanbul Senin İBB yurt başvuru sonuç sorgulama

İBB Yükseköğrenim yurt başvuru sonuçları açıklandı. İBB Gençlik ve Spor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; "İBB Yükseköğrenim Öğrenci Yurtları Başvuru Sonuçları Açıklandı. Başarı dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmeniz dileğiyle." ifadelerine yer verildi.

jZcLsSETp0-7uKGbMtmWnA.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2025-2026 eğitim-öğretim dönemi için Yükseköğrenim Öğrenci Yurtları başvuru sonuçlarını duyurdu.Sonuçlar, yurt.ibb.istanbul adresinden öğrenilebilecek.
rXf99G1RQEGHstNBO1bYcA.jpg

İBB Gençlik ve Spor'un resmi sosyal medya hesaplarından sonuç açıklaması geldi.
E1tv65DvzkKUzUOFlCClag.jpg

Asil listedeki öğrenciler için online ön kayıt tarihleri: 12-14 EylülÖn kayıtlarını tamamlayan asil listedeki öğrencilerin kesin kayıt tarihleri: 15-19 EylülİBB, açıklamasında tüm öğrencilere başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diledi.
NHZFfiwYRUa_Eh__DiUx5A.jpg

Değerlendirme kriterleri kapsamında başvurular sistem üzerinden en yüksekten en düşüğe doğru otomatik olarak puanlanır.Yurt Başvuruları Değerlendirme Komisyonu tarafından öğrencilerin beyanları ve yükledikleri evraklar incelenir.Beyanları tam, evrakları eksiksiz olan başvurular, barınmaya hak kazanan öğrencilerin belirlenmesi için İBB Yurt Komisyonu’na havale edilir. Komisyon tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmenin ardından asil ve yedek öğrencilerin listesi belirlenir. Asil listenin dışında kalan öğrencilerden yedek listeyi oluşturulur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar