Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Birinci ara tatili tarihleri açıklandı: Kasım ayında başlayacak

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,817
Birinci ara tatili tarihleri açıklandı: Kasım ayı ara tatili ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin takvimi açıkladı. Ara tatil uygulaması, 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlandı. Buna göre bu yılın ilk ara tatili kasımda ayında yapılacak.

kBM10xz7bki4-kRuy_ahOQ.jpg

Okullarda birinci dönem, 8 Eylül 2025 tarihinde başlamıştı. Yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler uzun bir maratonun ilk adımlarını attı. Yoğun ders programları, sınav hazırlıkları ve sosyal etkinliklerle geçen bu süreç, hem öğrenciler hem de veliler için oldukça hareketli geçiyor. Eğitim öğretim yılının tempolu başlamasıyla beraber öğrencilerin gündeminde ara tatil takvimi var.
ED3VNLJUwE2OBcyGGI5xzA.jpg

Birinci dönem ara tatili, 10-14 Kasım 2025 tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler, bu tarihlerde okullarına kısa bir süreliğine ara vererek dinlenme imkânı bulacak.
acxMlFENz0SVNjS_Juy_Cw.jpg

Kasım ayında yapılacak olan bu tatil, hem öğrencilerin yoğun ders temposuna mola vermesine hem de öğretmenlerin mesleki çalışmalarına zaman ayırmasına olanak sağlayacak.
n08wwsaVxkuTiNnVIuwPDQ.jpg

Yarıyıl tatili de 19 Ocak 2026 Pazartesi başlayacak ve 30 Ocak 2026 Cuma günü sona erecek. İkinci dönem, 2 Şubat 2026 Pazartesi başlayacak ve 26 Haziran 2026 Cuma günü eğitim öğretim dönemi tamamlanacak. İkinci dönemin ara tatili ise 16 Mart 2026 tarihinde başlayıp 20 Mart 2026 Cuma sona erecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar