Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

9 Ocak Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumu

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,684
6960b2790e59eb83f1daf62e.jpg

Günün enerjisi yüzeyde sakin gibi dursa da içeride yoğun bir çözülme çalışıyor. İnsan bugün bazı konularda duygusal olarak yorulduğunu, bazı yükleri artık taşımak istemediğini fark edebilir. Özellikle iş, ilişkiler ve sorumluluklar konusunda “fazla aldım – az verdim” ya da tam tersi “fazla verdim – az aldım” dengesi netleşir.

Sabah saatleri içe dönük başlar. Zihin çok konuşmaz ama kalp çok şey hisseder. Gün ilerledikçe sorumluluklar ve yapılması gerekenler öne çıkar; kaçmak mümkün değildir. Ancak günün güzelliği şurada: bugün yüzleşilen şeyler kalıcı bir rahatlama yaratır. Akşam saatlerine doğru duygular daha olgun, bakış açısı daha kabullenici hale gelir.

Bu bir kopuş günü değil.

Bu bir “yerini bilme” günü.

Kim nerede durmalı, kim neyi üstlenmeli, kim neyi bırakmalı… Bugün bunlar netleşir.

Saat Saat Günün Akışı​

08:03

Güne içsel bir ağırlıkla başlama. Sorumluluklar, yapılacaklar, ertelenmiş işler akla düşer. Bugün “kaçmadan başlamak” önemli.

12:14

Günün yükü artıyor. İş ve sorumluluklar netleşiyor. Duygusal olarak geri çekilmek isteyebilirsin ama disiplin devreye giriyor.

15:49

Yorgunluk hissi. “Ben bunu neden yapıyorum?” sorusu belirginleşir. Bu saatlerde içsel muhasebe çok güçlü.

18:31

Duygular yumuşuyor. Gün içinde sert görünen konular daha anlaşılır hale geliyor. Konuşmalar daha sakin.

21:22

Kabullenme hali. Bugün yaşananlar yerli yerine oturur. İçsel bir rahatlama gelir.

Arif Otomotiv
Akbay Otomotiv

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar