Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Wilfried Ndidi'den büyük fedakarlık! Krizi çözdü...

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,686
Afrika Uluslar Kupası'nda Cumartesi günü Cezayir ile çeyrek final mücadelesine çıkacak olan Nijerya Milli Takımı'nda, turnuva öncesinde başlayan ödeme krizi gündeme damga vurmuştu. Bir süredir prim ve maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle oyuncuların antrenmanlara çıkmama ihtimalini değerlendirdiği öğrenilmişti. Yaşanan krize takımın yıldız isimlerinden, Beşiktaş forması giyen Wilfred Ndidi el attı. 29 yaşındaki deneyimli orta saha, sorunun büyümesini engelleyen bir açıklama yaparak takım arkadaşlarını ve teknik ekibi rahatlattı. "Söz verdim, ben ödeyeceğim" Ndidi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Personele ve oyunculara, yetkililer Cumartesi gününden önce ödeme yapmazsa, bonusları şahsen ben ödeyeceğime dair söz verdim" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcunun bu çıkışı, Nijerya Milli Takımı'nda krizin yatışmasını sağlarken, oyuncuların Cezayir maçı öncesinde tamamen sahaya odaklanmasına yardımcı oldu. Ndidi'nin liderliği ve fedakarlığı, Nijerya kamuoyunda da büyük takdir topladı. (Sporx)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar