Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Video çekip yardım istediler. "Evlerimiz çökmek üzere"

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,277
Video çekip yardım istediler.

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinde kalınlığı 1 metreyi bulan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar çektikleri video ile yardım talep etti. Vali Aydın Baruş’un talimatıyla bölgeye destek ekibi gönderildi.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi genelinde etkili olan kar yağışı Özkürtün Beldesi Süme Mahallesi’nde hem ulaşımı olumsuz etkiledi hem de çatıları çökme tehlikesiyle baş başa bıraktı.

Bölge sakinleri çektikleri videoyla yetkililerden yardım talep etti. Evlerin çatılarında biriken kar nedeniyle çökme tehlikesi yaşadıklarını belirten vatandaşlar acil müdahale istedi.

VALİ İŞ MAKİNESİ GÖNDERDİ

Sosyal medyada videonun yayınlanmasının ardından Vali Aydın Baruş’un talimatıyla bölgeye takviye iş makinesi gönderilirken Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, bölgenin yoğun kar aldığını ve belediye ekiplerinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Turgut, çalışmalara destek sağlamak amacıyla İl Özel İdaresi ekiplerinin de sahada olduğunu, makinelerin yoğun kar nedeniyle ilerlemekte zorlandığını kaydetti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar