Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Uzman öğretmen ve başöğretmenlik ünvan başvurusu ne zaman?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,853
Uzman öğretmen ve başöğretmenlik ünvan başvurusu ne zaman?

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik için başvuru süreci netlik kazandı. MEB'in öğretmenlik mesleği kariyer basamaklarına ilişkin kılavuzu yayımlandı. Bu gelişme ile başöğretmenlik başvuruları için tarihler de netleşti. Peki, uzman öğretmen ve başöğretmen ünvan başvurusu ne zaman bitecek?

KGEk8GdT2USybBx8TBPZvA.jpg

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Mesleği Kariyer Basamakları Yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan "2024 Yılı Öğretmenlik Mesleği Kariyer Basamaklarında İlerlemeye İlişkin Kılavuz" yayımlandı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre kılavuzda, öğretmenlerin kariyer basamaklarında ilerlemelerine ilişkin iş ve işlemler ile başvuru şartları ve takvim ilan edildi. İşte, başöğretmenlik başvurularının alınacağı tarih...
XrIPkSiNlUm7pKpErC6bDA.jpg

Uzman öğretmen ve başöğretmen ünvanı için eğitim programlarına başvurular, 25 Aralık 2024-1 Ocak 2025 tarihleri arasında "T.C.Millî Eğitim Bakanlığı" adresi üzerinden yapılacak.Uzman öğretmen ve başöğretmen ünvanı sertifikaları, 27 Aralık'tan itibaren düzenlenecek. Uzman öğretmen ve başöğretmen ünvanı verilenler, sertifikalarının düzenlendiği tarihten itibaren öngörülen eğitim öğretim tazminatından yararlanacak.
9zoiuUjPokKwwp1XWv802g.jpg

Uzman ve başöğretmen ünvanları için düzenlenecek eğitim programı uzaktan eğitim yöntemiyle "Öğretmen Bilişim Ağı" üzerinden yapılacak.Kılavuza Bakanlığın internet sitesinden erişilebiliyor.KILAVUZA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar