Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Ünlü model Naomi Campbell taşıyıcı anne yoluyla iki çocuk sahibi oldu

Kaco Adem Çevrimdışı

Kaco Adem

General
Üye
27 Nisan 2024
4,524
Ünlü model Naomi Campbell taşıyıcı anne yoluyla iki çocuk sahibi oldu

1980'li ve 1990'lı yılların en ünlü modellerinden biri olan Naomi Campbell, iki çocuğunun da taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiğini doğruladı.

rTgJXaAllkGt8lSzRn7Kzw.jpg

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, geçtiğimiz yıllarda sürpriz bir şekide anne olduğunu açıklamıştı. 54 yaşındaki model, The Times'a verdiği röportajda her iki çocuğunu da taşıyıcı anne aracılığıyla kucağına aldığını itiraf etti.
0BOt4y_uTEWSGccwkdZchw.jpg

Model “Bebeklerim benim için her şey demek. Bu beni gelecek için korkuttu. Çocuklarım için daha iyi bir dünya diliyorum. Yüzde 110 önceliğim onlar. Okuldaki ilk günlerinde onların yanında olmalıyım" dedi.
aQRtYMFYMUmRSbF8rDTI7A.jpg

Çocukları için bir baba figürü aramadığını ve bekar bir anne olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Campbell, çocuk istemeyenlere "Fikrini değiştireceksin. Anne olmak isteyeceksiniz. Ekonomik anlamda zor olduğunu biliyorum ama benim annemin de hiçbir şeyi yoktu ve bir şekilde işler yoluna girdi. Buna değer" diye seslendi.
xCzcRnu81kKLwdb1N8FGfw.jpg

Model, 2021 yılında bir kız çocuk sahibi oldu.
bV0QHJcGQkaBd5r-gjLFBA.jpg

Geçtiğimiz yıl ise oğlunu kucağına aldı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar