Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Rainbow Six Siegede Bishop Geri Dönüyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,932
Rainbow Six Siegein Pariste düzenlenen Six Invitational etkinliğinde paylaşılan Year 11 planları, serinin köklerine uzanan sürpriz bir haberi de beraberinde getirdi. Ubisoftun sahnede yayımladığı kısa tanıtım videosunda, uzun süredir ortalıkta görünmeyen Bishopun geri döneceği resmen doğrulandı. Beni çağırıyorsanız durum gerçekten kötüdür sözleriyle yapılan gönderme, serinin eski oyuncularında güçlü bir nostalji etkisi yarattı.

Rainbow Six Siege İçin Bishop Yeniden Sahada​

Bishop, en son 2008 yılında çıkan Rainbow Six Vegas 2de baş karakter olarak yer almıştı. O dönem oyuncular karakteri erkek ya da kadın olarak özelleştirebiliyordu. Ubisoft, bu kez dönüşün yalnızca erkek versiyon üzerinden gerçekleşeceğini netleştirdi. Böylece Bishop, uzun bir aradan sonra Rainbow evrenine resmi olarak yeniden adım atmış olacak.

Rainbow Six Siegede Bishop Geri Dönüyor

Vegas 2nin sonunda Bishopun Rainbow organizasyonunda önemli bir pozisyona yükseldiği biliniyordu. Ancak sonraki oyunlarda karakterden bahsedilmemesi, hayranlar arasında soru işaretleri oluşturmuştu. Yaklaşık yirmi yıl sonra gelen bu dönüş, hem hikâye tarafında yeni kapılar açabileceği hem de Siegein evrenini daha da genişletebileceği şeklinde yorumlanıyor.

Ubisoft henüz Bishopun Siegede nasıl bir rol üstleneceğine dair tüm detayları paylaşmadı. Karakterin oynanabilir bir Operator olarak mı ekleneceği yoksa hikâye odaklı bir konumda mı yer alacağı net değil. Ancak tanıtım tonu, Bishopun yalnızca kısa süreli bir cameo olmayacağını düşündürüyor.

Rainbow Six Vegas 2, serinin en sevilen yapımlarından biri olarak anılıyor. Bu nedenle Bishopun geri dönüşü, Rainbow Six Siege topluluğunda önemli bir karşılık bulmuş durumda. Year 11 kapsamında açıklanacak yeni detaylarla birlikte, Bishopun modern Rainbow ekibindeki yerinin nasıl şekilleneceği daha net ortaya çıkacak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar