Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Melek Mosso'dan kalça estetiği itirafı

Kaco Adem Çevrimdışı

Kaco Adem

General
Üye
27 Nisan 2024
4,524
Melek Mosso'dan kalça estetiği itirafı

Şarkıcı Melek Mosso, Hülya Avşar'ın Youtube yayınına konuk oldu. Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun kalçasının görüntüsü magazin dünyasının tartışma konusu olmuştu. Melek Mosso, çok tartışılan kalça estetiği iddialarına son noktayı koydu.

f8CmZwfHfESlWwI7EZzNSQ.jpg

Şarkıcı Melek Mosso, Oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile Ekim 2023'te nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift Hülya Avşar'ın Youtube programına konu oldu. Melek Mosso, kalça estetiği iddialarına bu programda yanıt verdi.
Nb5e9DBMx0S109D2D-pJuA.jpg

Güçlü sesi ve performansıyla dikkat çeken 35 yaşındaki şarkıcı Melek Mosso, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Melek Mosso'nun kalça estetiği iddiaları çok konuşuluyordu. Ünlü şarkıcı bu iddialara açıklık etirdi.
LO24kB3Xb0eoOweXq4vQrA.jpg

Son dönemde hakkında çıkan 'kalça estetiği' iddialarına yanıt veren Mosso, "Evet, yaptırdım. Herkes rahatlasın" diyerek, söz konusu dedikodulara son noktayı koydu.
Aqb9J3EcNk-KtsNy1pSfgg.jpg

Şarkıcının eşi Serkan Sağdıç ise konuyla ilgili olarak, "Sağlık açısından yapması gerekiyordu. Kuyruk sokumunda problem vardı" açıklamasını yaptı.
30XtSDgmmE6IHGrdjg5G_A.jpg

Öte yandan geçtiğimiz günlerde dolgu işlemiyle poposunu büyülttüğünü söyleyen Bilic, "Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti. Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti" sözleriyle takipçilerini uyardı.
vhpGdXTh3EqpfV9IlWTePQ.jpg

Fenomen isim, "Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış" dedi.Danla Bilic, sözlerini "Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın ben tamamen cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum" diye noktaladı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar