Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

İl dışı öğretmen seminerleri başvurusu nasıl yapılır?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,817
İl dışı öğretmen seminerleri başvurusu nasıl yapılır?

Öğretmenlerin haziran dönemi mesleki çalışmalara isterlerse görev yaptıkları illerde, isterlerse tercih edecekleri herhangi bir ilde katılabilecekleri bildirilmişti. Mesleki çalışmalarına istedikleri illerde katılacak öğretmenlerin başvuru süresi uzatıldı. Peki, İl dışı öğretmen seminerleri başvurusu nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 24-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarına istedikleri illerde katılmak isteyen öğretmenlerin başvuru süresi bugün saat 23.59'a kadar uzatıldı. Okullarda 2023-2024 eğitim öğretim yılı, 14 Haziran Cuma günü karne dağıtımıyla tamamlanacak. Öğretmenler, Kurban Bayramı tatilinin ardından 24-28 Haziran'da mesleki çalışma programlarına katılacak.
7iXf84w4dk6hYVlyUmdhfQ.jpg

İL DIŞI ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene sonu mesleki çalışmalarının yüz yüze olacak şekilde yapılması ve talep eden öğretmenlerin mesleki çalışmalarını "https://veri.meb.gov.tr" adresinden tercih edecekleri farklı il ve ilçelerde mili eğitim müdürlüklerinin planlaması doğrultusunda yapabilmeleri uygun görülmüştü. Öğretmenlerin, mesleki çalışmalarını görevli oldukları okul yerine istedikleri il ve ilçelerde yapabilmeleri için başvuruları bugün saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar