Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

"Fenerbahçe'ye gelmek isterim"

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,700
Transfer sezonunun flaş isimlerinden Hakan Çalhanoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı sık sık Galatasaray ile anılan ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini belirtmesi sonrası Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Hakan Çalhanoğlu'nun transfer gelişmeleri hareketlendi. Fenerbahçe'ye ön yargım olmaz Ali Koç, milli oyuncuya durumunu ve şartlarını sordu, Hakan ise "Başkanım benim F.Bahçe'ye karşı bir ön yargım yok ve asla da olamaz. Şartlar oluşursa F.Bahçe formasını da giyerim. Gelmeyi isterim" dediği öğrenildi. Bu sözlerin ardından Fenerbahçe cephesinde transfer çalışmaları hızlandırıldı. 30 milyon € talebi Almanya'da Hamburg, Karlsruhe ve Leverkusen formaları giyen oyuncu, Milan ile adım attığı Serie A'da kontratı bittiğinde Milano şehrinin bir diğer ekibi Inter'e gitmişti. Futbolcu için Inter'in 30 milyon Euro bonservis talep ettiği öğrenildi. İtalya'da 6.5 milyon Euro kazanan Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe'den maaş olarak 10 milyon Euro ve 3+1 yıllık kontrat istiyor. Yönetim maliyeti düşürmek istiyor Yönetim, temkinli adımlar atarken görüşmelere de hız verecek. Fenerbahçe, bonservisin ilk etapta 20 milyon Euro'ya inmesini, Hakan'ın da 7.5 milyon Euro'ya düşmesini bekliyor. (Sabah)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar