Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Emine Ün'den kızı Duru Kınay'a: İyi ki benim kızımsın

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,798
Emine Ün'den kızı Duru Kınay'a: İyi ki benim kızımsın

Oyuncu Emine Ün'ün Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay, 20 yaşına bastı. Ün, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Do2HtuuLwEmknWmvSgUZ5g.jpg

2003 yılında dünyaevine giren Emine Ün ile Emre Kınay, 23 Kasım 2004 tarihinde kızları Duru'ya kavuşmuştu. Ancak ünlü çift, 2009 yollarını ayırmıştı.
WHqzaZh8DEW_bYLhsdZWzA.jpg

Emine Ün ile Emre Kınay'ın kızları Duru büyüdü ve 20 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
HbsZ9jc8akCMbG1_nUGaMQ.jpg

Emine Ün, kızıyla fotoğrafına "Hayat seninle daha çok güzelleşti…Benim kızım olman öyle büyük bir mutluluk ki kelimeler yetmez. 20 yıl önce bugünü tekrar hatırlamak ve şükretmek nasıl güzel" notunu düştü.
ihru2flwbEyql0ar-pBCog.jpg

Emine Ün, sözlerine "Yeni yaşında tüm iyilikler ve güzellikler, sağlık seninle olsun benim canım, benim herşeyim kızım... İyi ki doğdun, iyi ki benim kızımsın. Seni çok seviyorum" diye devam etti.
Ew_K0GB-FESUm-vzxZYGuQ.jpg

Öte yandan Duru Kınay, birkaç hafta önce İstanbul Beylikdüzüspor'un futbolcusu Emirhan Çalışkan ile pozlarıyla gündeme gelmişti.
v3JK_k3990q_KRPGcnpxPQ.jpg

Çalışkan ile aşk yaşadığını ilan eden Kınay'ın paylaşımı büyük ilgi görmüş, Emine Ün de kızının fotoğraflarının altına yorum yaparak destek vermişti.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar