Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Çöpte altın buldu, hayatı değişti

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,725
Çöpte altın buldu, hayatı değişti

Çöplerden kağıt ve hurda toplayarak hayata tutunmaya çalışan 22 yaşındaki Aslan Kalkay'In çöp konteynerinde bulduğu altınlar hayatını değiştirdi.

NkLg68BPMUOgX5Ae1JJxKw.jpg

Aslan Kalkay, yaklaşık 8 yıl önce Mardin’den çalışmak için önce Marmaris’e ardından Bodrum’a geldi. Geceleri Paşatarlası sahilinde uyuyup, gündüzleri çöp toplayarak geçimini sağlayan 22 yaşındaki genç, önceki gün sabah saatlerinde bir çöp konteynerinde siyah bir poşet buldu.
Ad86-K_CYUaAk2O6za6wYQ.jpg

Poşetin içinden 6 çeyrek altın, 1 yarım altın, 2 altın zincir ve bir Osmanlı tuğralı madalyon çıktı. Kuyumcuda altınların gerçek olduğunu öğrendikten sonra doğruca polis merkezine giden Kalkay, altınları polise teslim etti.
26M21GlO70uvrinLB8e7ng.jpg

Dürüstlüğüyle takdir toplayan gence Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli sahip çıktı. Polis memurları kendi aralarında topladıkları parayla Kalkay’ın temel ihtiyaçlarını karşılayarak, ona bir cep telefonu aldı. İlçe Emniyet Müdürü Darendeli ise Kalkay’a iş ve barınma imkanı sağladı.
_o2pumOvgk-1PdANUjJKcA.jpg

Darendeli’nin girişimleri sonucu Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki bir restoranın sahibi olan Murat Fatih Yıldız, Kalkay’ı işe aldı ve garsonluk eğitimi vermeye başladı.
QV7CuQKXX0m0NfYCiAC2cA.jpg

Yeni hayatına ilk adımını atan Aslan Kalkay, "8 yıllık sokak hayatım sona erdi, artık düzenli bir hayatım var. Polis arkadaşlar ve Murat Bey sayesinde çalışıyor ve barınıyorum. Bu herkesin yapması gereken bir şeydi. Haram lokma yemedim, helalden şaşmadım." dedi.
J0droGGa20eJYgHhoYxT2A.jpg

Kalkay, altınları teslim ettikten sonra böyle bir dönüşüm beklemediğini ifade ederek, "Karakola sadece teslim edip çıkacağımı düşünmüştüm. Ama bana çok sahip çıktılar. Şimdi evim, işim ve telefonum var. Herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar