Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Assassins Creed Serisi Yeni Liderini Duyurdu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,899
Ubisoftun yeniden yapılanma sürecinin ardından gözler Assassins Creed serisinin geleceğine çevrilmişti. Birden fazla Assassins Creed projesinin geliştirme aşamasında olduğu biliniyor ve şimdi bu projelerin arkasındaki yeni liderlik yapısı da netleşti. Paylaşılan resmi bilgilere göre seri, marka, içerik ve üretim tarafında üçlü bir yönetim modeline geçiyor.

Assassins Creed İçin Üçlü Liderlik Dönemi​

Yeni yapıya göre Martin Schelling, Assassins Creed markasının başına geçiyor. Schelling, serinin genel stratejisi ve uzun vadeli vizyonundan sorumlu olacak. Daha önce Revelations, Black Flag, Origins ve Valhalla gibi önemli oyunlarda liderlik pozisyonlarında yer alan Schelling, son olarak Ubisoftta Chief Production Officer görevini yürütüyordu. Bu deneyim, markanın kurumsal ve stratejik tarafında güçlü bir süreklilik sağlama amacı taşıyor.

We have an update on the future of Assassins Creed.

Today were introducing new members of the leadership team that will steer the franchise's ambitious new chapter.

- Martin Schelling - Head of AC Brand
- Jean Guesdon - Head of Content
- François De Billy - Head of pic.twitter.com/1AJXxOhypu

Assassin's Creed (@assassinscreed) February 23, 2026

Jean Guesdon ise Head of Content olarak kreatif yönü üstlenecek. Origins ve Black Flagin kreatif direktörlüğünü yapmış olan Guesdon, serinin genel yaratıcı vizyonunu yönlendirecek ve geliştirilen oyunlara içerik anlamında rehberlik edecek. Bu pozisyon, özellikle farklı stüdyolar arasında yürütülen projelerde tutarlı bir anlatı ve tasarım dili oluşturmak açısından kritik.

Üretim tarafında ise François de Billy, Head of Production Excellence rolünü üstleniyor. Daha önce Valhalla ve Originste Production Director olarak görev yapan de Billy, üretim süreçlerinin güçlendirilmesi ve markanın genel operasyonel verimliliğinin artırılmasından sorumlu olacak. Bu hamle, son yıllarda Ubisoftun karşılaştığı geliştirme gecikmeleri ve kalite tartışmaları düşünüldüğünde stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu üçlü yapı, Assassins Creed serisinin hem yaratıcı hem de operasyonel anlamda daha merkezi ve kontrollü bir yönetim modeline geçeceğini gösteriyor. Önümüzdeki dönemde çıkacak projeler, bu yeni liderlik yaklaşımının sonuçlarını doğrudan yansıtacak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar