Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

AÖF (Açıköğretim) yaz okulu sınav sonuçları sorgulama 2025 | AÖF yaz okulu sonuçları açıklandı mı?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,832
AÖF (Açıköğretim) yaz okulu sınav sonuçları sorgulama 2025 | AÖF yaz okulu sonuçları açıklandı mı?

Açıktan üniversite mezunu olmak isteyen binlerce aday bahar ve güz döneminde eğitimlerini sürdürdü. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nde eğitim alan ve başarısız dersi bulunan öğrenciler, 16 Ağustos’ta düzenlenen yaz okulu sınavlarına katıldı. Adaylara sorumlu oldukları her ders için 20 soru yöneltilirken 30 dakika sınav süresi verildi. Sınava katılan adaylar ise sonuçlara odaklandı. Peki AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?

_MmyDvMC2UasA9sAf_AwpA.jpg

AÖF yaz okulu sınav sonuçları için geri sayım başladı. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkileyece. Her testteki doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri düşülerek puan hesaplaması yapılacak. Anadolu Üniversitesi sınav yönergesine göre yaz okulunda başarı notu alt sınırı 35 olacak. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilecek. Özellikle başarısız dersi bulunan ve mezuniyet durumu olan adaylar yaz okulu sınav sonuçlarını bekliyor. İşte, AÖF yaz okulu sonuçları için beklenen tarih…
acbUwg4paECGv6RlTKV80A.jpg

Anadolu Üniversitesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınavlar 16 Ağustos’ta tamamlandı. Sınavın ardından değerlendirme işlemleri başlarken gözler sınav sonuçlarına çevrildi. Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçlarına ilişkin herhangi bir takvim paylaşmadı. Genellikle Açıköğretim sınavları düzenlendiği tarihten itibaren iki hafta içerisinde erişime açılıyor. AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının en geç önümüzdeki hafta (25-29 Ağustos) tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.
Rjn_MWN_80m2p6xxTLxlng.jpg

AÖF yaz okulu sınavında ders geçme notu alt sınırı 35 olarak belirlendi. Sınavın değerlendirmesi yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek.Yaz okulu sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi resmi web sitesi (AÖF otomasyonu) üzerinden yayımlanacak. Adaylara sonuçlar basılı veya mail yoluyla ayrıca bildirilmeyecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar