Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

1 Mayıs resmi tatil mi? Bugün okullar ve üniversiteler açık mı, kapalı mı? Resmi tatil bilgisi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,912
1 Mayıs resmi tatil mi? Bugün okullar açık mı? Bugün İlkokul, ortaokul ve liseler açık mı, kapalı mı?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle resmi tatil günleri bir kez daha gündeme geldi. İlkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler ve velileri, 1 Mayıs'ta eğitim faaliyetlerinin devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki, 1 Mayıs resmi tatil mi? Bugün okullar açık mı? Bugün İlkokul, ortaokul ve liseler açık mı, kapalı mı?

6oB8I5Ce-0S-52p6eBz6zA.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar ile üniversitelerin 1 Mayıs'ta öğrencilere ev sahipliği yapıp yapmayacağı gündemde. Kamu kurumu olan okullar resmi tatillerde kapalı oluyor. İşte, 1 Mayıs Perşembe günü okullar ve üniversitelerde son durum...
8vpfJX4ipE6vSS84D8LppA.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm düzeydeki okullar, resmi tatil olan 1 Mayıs'ta tatil oluyor. Bu nedenl öğrenciler 2 Mayıs Cuma günü derslerine kaldıkları yerden devam edebilecek.
UltaJc2oYEOIAAKyfqfK5w.jpg

Üniversiteler de tıpkı okullar gibi 1 Mayıs'ta tatil olacak. Dersler 2 Mayıs'tan itibaren devam edecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar